Profil

Rengøring, kvalitet og miljø er nøgleordene hos Trekantens Rengørings Service ApS.

Vi vægter kvalitet og et godt miljø i alt vores arbejde, og vi sætter en dyd i at gøre lige så grundigt rent, som var det hjemme hos os selv.

Erfarne medarbejdere

Vores medarbejdere, som alle har ren straffeattest, har mange års erfaring inden for branchen og har derfor ekspertise i en bred vifte af opgaver.

Vi er en lokal virksomhed, som siden 1979 har leveret professionel rengøring og andre serviceydelser til både privatpersoner og erhverv.

Vi udfører kvalitetskontrol

Trekantens Rengørings Service ApS udfører kvalitetskontrol af eget arbejde, hvilket er med til at sikre, at vi altid lever op til vores høje kvalitetsniveau.

Vi er medlem af Rengøringsselskabernes Branche & Arbejdsgiverforening, og er derigennem tilknyttet ankenævn og garantifond, samt Håndværksrådets Industriforening.

Den daglige drift

Virksomheden er ejet af Grethe som har erfaring fra rengøringsbranchen siden 1979 og har drevet egen virksomhed siden 2008.

Grethe har tidligere arbejdet 12 år som hjemmehjælper ved Kolding Kommune og herefter 10 år som uddannet pædagog, inden hun vendte tilbage til rengøringsbranchen i 2003.

Trekantens Rengørings Service ApS

Gelballevej 27
​6640 Lunderskov

Tlf.: 75 50 90 97

E-mail: grethe@trekren.dk

CVR: 36423935​

​Telefontider:

man-fre: 7-18  weekend: lukket

Få et GRATIS tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt